Het Bezinnings-en Conferentiecentrum Oude Abdij Drongen is gevestigd in een historisch kloosterpand. Met zijn uitgestrekte tuinen langs de Leie is het een ideale plaats om je even terug te trekken om daarna met vernieuwde energie en inzichten opnieuw de wereld in te trekken.

BEZINNINGSCENTRUM

Ignatius van Loyola, stichter van de jezuïeten, schreef de Geestelijke Oefeningen. Deze vormen de grondslag voor het spirituele aanbod van het ignatiaanse bezinningscentrum Oude Abdij Drongen. Bezoekers vinden er christelijke inspiratie voor hun levensweg.

CONFERENTIECENTRUM

Oude Abdij Drongen staat ter beschikking van het verenigingsleven, de academische wereld en bedrijven. Voor één of meerdere dagen kun je een eigen programma opzetten in dit uniek historisch kader: workshops, seminaries of congressen.

Meer info?

Wil je meer informatie over het inhoudelijk programma, de activiteiten, de achtergronden en de geschiedenis van de Oude Abdij?
Surf dan naar de website van de Oude Abdij Drongen.

Wil je graag op te hoogte blijven van het inhoudelijk programma, dan kan je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief

Bezinnings-en conferentiecentrum Oude Abdij Drongen
Drongenplein 26-27
9031 Drongen

E-mail algemeen: info@oudeabdij.be
E-mail bezinningscentrum: activiteiten@oudeabdij.be
Tel. +32 (0)9 226 52 26 – meer contactgegevens