Ons laatste toneelstuk van het seizoen 2019-2020, Ik geef niet op!, gepland op 14 mei, gaat zoals jullie wellicht verwacht hadden, niet door.
Personen die reeds kaarten kochten of een abonnement hebben, zullen door ons gecontacteerd worden.

Esmeralda verlaat Ecuador om in Europa een betere toekomst op te bouwen. Ze komt vele jaren geleden terecht in België. Ze heeft een droom, maar de realiteit is anders. Ze stort zich op haar ‘integratie’ en leert de taal. Zo vindt ze na een tijd een job als huishoudster. Met haar magere inkomen als ‘domestica’ hoopt ze haar familie in Ecuador te kunnen ondersteunen. Ondertussen probeert ze alles in orde te brengen om wettig in het land te verblijven. Dat alles met een aanstekelijke frivoliteit en optimisme.  Zal zij ooit volledig aanvaard worden ? Zal zij haar ambities kunnen waarmaken?

Het verhaal van Esmeralda is het verhaal van duizenden anderen in ons land. Het is gebaseerd op ware feiten. Op zoek naar geluk wacht deze mensen vaak alleen maar een verborgen leven. Een mensonwaardig leven in de kelders of mansardes van hun werkgevers.

Dit stuk is gebaseerd op de 8 waargebeurde verhalen van huispersoneel in België die eerst verschenen in  “Onze (Ge)Rechten” het kookboek die FAIRWORK Belgium in 2013 publiceerde.

Donderdag 14/05/2020 – 20u00
Oude Abdij Drongen
Drongenplein 26/27
9031 Gent

Tickets:

  • Voorverkoop: 16 euro
    Kassa: 18 euro
  • Voorverkoop – 26 jaar: 10 euro
    Kassa – 26 jaar: 11 euro
Bestel hier uw tickets in voorverkoop

Kies voor een abonnement en geniet van alle komende voorstelling aan een gunstig tarief.

Met dank aan onze partners: