De vroegste verhalen van onze cultuur komen uit het Oosten. Uit het Midden-Oosten. Maar wie kent ze nog? Het Oude Testament vertelt over de ongelooflijke reis van een volk dat door de geschiedenis trok en haar wet en waarheid toeschreef aan God. “Op God vertrouwen we”, al 5000 jaar geleden.

In deze voorstelling vertelt Frank Degruyter de spannendste verhalen uit dat Ongelooflijke Testament: verhalen over tsunami’s en over een Ark waarin mensen en dieren overleefden. Verhalen over grote droogte en over een volk dat door de zee kon wandelen. Verhalen over slangen en verboden appels en over torens die tot de hemel komen.

Mozes, Noah, Adam en Eva en vele anderen passeren de revue. Sterke verhalen verteld met de nodige humor. “Al is het met die God niet altijd om mee te lachen ….”

Frank Degruyter is acteur en verteller. De teksten die hij gebruikt zijn nooit vrijblijvend en worden gekleurd met fijnzinnige humor die net zo goed doet glim- als grimlachen. Hij maakt theater met een hart voor taal

Woensdag 28/11/18 – 20u00
Oude Abdij Drongen
Drongenplein 26/27
9031 Gent

  • VVK: 18 euro
    Kassa: 20 euro
  • VVK – 26j: 10 euro
    Kassa – 26j: 11 euro
  • Abonnement 4x toneel: 60 euro
    Abonnement – 26j 4x toneel: 35 euro